Roy Schoemaker

Ik begeleid organisaties naar succes op basis van Leading by Being. Een rijk scala aan ervaringen heeft in unieke expertise geresulteerd, waarbij de mens centraal staat. Ik help met het vinden van synergie en het doorbreken van belemmerende patronen.

Ik word gevraagd waar verschillende belangen heersen en waar veranderen moeizaam gaat. Vaak bij trajecten die al meerdere malen zijn gestart en waar het echt anders moet om vooruit te komen.

Mijn aandacht gaat uit naar menselijke verrijking. Zodat men op eigen kracht de organisatie leidt naar duurzame verrijking. Ik geloof in het creëren van nieuwe leiders op alle niveaus.

 


 

Presentatie tijdens het jaarcongres:

Well-being leads Performance

 

Beschrijving:

In deze sterk veranderende wereld wordt er verlangd van organisaties en haar mensen dat zij steeds sneller bewegen om bij te blijven en voorop te lopen. Enkel op deze manier kan er strategisch voordeel behaald worden en behouden blijven. Dit vereist gezonde, gelukkige en geïnspireerde mensen op alle niveaus.

Onze integrale aanpak is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en onderzoek waarbij de mensbenadering centraal staat en gebruiken technologie als katalysator om een duurzame innovatie te creëren en een organisatie blijvend wendbaar te maken.

We omarmen de formule van het onderzoeksbureau Gallup: Welzijn in dagelijks leven + Bevlogenheid = Duurzame Prestatie.

Alles begint bij de individuele, unieke Human Being. Onze visie bestaat uit 5 bouwstenen om (on)benut potentieel te mobiliseren. We meten de bouwstenen met behulp van 5 quotiënten: Adaptieve (AQ), Emotionele (EQ), Fysieke (PQ), Cognitieve (CQ) en Spirituele (SQ) bouwsteen. Dit vormt de basis voor je Inner Selfie. Wij verrijken hiermee teams in organisaties met blijvende resultaten.

In deze workshop laten we de deelnemers hun eigen natuurlijk balans ervaren en op welke bouwsteen nog potentiële winst is te behalen.

 

 

 

RSS
LinkedIn
Share