Remi-Armand Collaris

“Ik geloof dat het succes van een organisatie nauw samenhangt met de ruimte die medewerkers ervaren om hun talenten te ontwikkelen en om echt samen te werken. Met behulp van Agile, Scrum en Lean denken ontwikkel ik hulpmiddelen om de samenwerking te verbeteren.

Mijn ervaring is dat ik slechts een paar dagen per maand nodig heb om een team weer eigenaarschap te laten nemen voor hun manier van werken. Dit zorgt voor meer plezier en gedrevenheid op de werkplek (en meer verbluffende resultaten als bijproduct).”

 

 


 

Workshop tijdens het jaarcongres:

Happy Imposter

 

Beschrijving:

Misschien herken je dit wel: Je zit in een sollicitatiegesprek of coacht een team of verzorgt een workshop en een stemmetje in je hoofd zegt dingen als:

* waarom zouden ze naar mij moeten luisteren

* wat heb ik te bieden dat anderen niet hebben

* wat als ze erachter komen dat ik niet de expert ben die ze verwachten

Als dat zo is, hebben we net ontdekt dat je niet zo veel verschilt van velen van ons. Hoe kun je nu deze ‘bedrieger’-gevoelens omzetten in een voordeel in je dagelijks werk? Hoe kun je de druk van het moeten weten van alle antwoorden verminderen? Hoe kun je imposter-gevoelens gebruiken om als teamlid, coach of leider meer impact te creëren in je omgeving. Nou, kom naar onze sessie en ontdek het :-).

 

Klik hier voor het programma-overzicht.

RSS
LinkedIn
Share