Keynote: Bart Stofberg

Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar bij Out of the rabbit hole, met speciale aandacht voor strategie, digitale transformatie, informatiemanagement, samenwerking, wendbaarheid en innovatievermogen. Bart is een zeer gewaardeerd visionair en trusted advisor voor veel organisaties.

Bart is regelmatig spreker op forums en hij publiceert met grote regelmaat artikelen en blogs. Bart heeft vier boeken geschreven. Iedereen kan innoveren, Vertrouwen en Manager in Wonderland zijn zijn laatste drie boeken.

 

 


 

Presentatie tijdens het jaarcongres:

Agile in Wonderland.

Kijk om je heen en bemoei je ermee. Jouw onderneming heeft daar recht op.

 

Beschrijving:

We leven in rare tijden. Digitale transformatie, in al zijn verschijningsvormen, biedt kansen en redding. Ondernemingen moeten ervoor zorgen dat informatie en technologie optimaal bijdragen aan het succes van de onderneming. Daarvoor moeten we wel wendbaar zijn, op strategisch, op tactisch en op operationeel niveau.

Agile denken is steeds de basis van succes, en als we dat goed doorgronden, dan moeten we allemaal, ieder van ons, omhoog in de organisatie. Om fit for purpose verandering te bepleiten en te helpen doorvoeren. Blijf niet hangen in je sprints!

RSS
LinkedIn
Share