Karen de Boeck

“Ik omarmde de Lean en Agile beweging. Simpelweg omdat het het juiste antwoord bleek te zijn op de frustraties en valkuilen van proces-, diensten- en projectmanagement die ik eerder ervoer. Ik pas gezamenlijk en stapsgewijs de Lean en Agile principes toe naar een mentaliteitsverandering van de mensen, naar zelforganiserende, experimenterende en voortdurend verbeterende teams. Naar een ondersteunende organisatie, proactief op de steeds sneller veranderende markt.

SAFe en andere schaalmodellen inspireren mij. ‘Teamleren’ (L. Dorlandt, R-A Collaris) geeft me energie en praktische ondersteuning. De onderliggende principes en theorieën vormen de fundering voor mijn werk. Een rugzak vol expertise, ervaring, feedback en enthousiasme vergezelt me op mijn reis. Ik heb een brede blik en een talent om dingen in beweging te zetten.”

 

 


 

Workshop tijdens het jaarcongres:

Happy Imposter

 

Beschrijving:

Misschien herken je dit wel: Je zit in een sollicitatiegesprek of coacht een team of verzorgt een workshop en een stemmetje in je hoofd zegt dingen als:

* waarom zouden ze naar mij moeten luisteren

* wat heb ik te bieden dat anderen niet hebben

* wat als ze erachter komen dat ik niet de expert ben die ze verwachten

Als dat zo is, hebben we net ontdekt dat je niet zo veel verschilt van velen van ons. Hoe kun je nu deze ‘bedrieger’-gevoelens omzetten in een voordeel in je dagelijks werk? Hoe kun je de druk van het moeten weten van alle antwoorden verminderen? Hoe kun je imposter-gevoelens gebruiken om als teamlid, coach of leider meer impact te creëren in je omgeving. Nou, kom naar onze sessie en ontdek het :-).

 

Klik hier voor het programma-overzicht.

 

RSS
LinkedIn
Share