Jeroen Stoter

Jeroen Stoter is werkzaam als transformatie manager met als specifieke expertise de rol van Agile MT’s in de transformatie.

Als eigenaar van Adaptit en leadershiprebels.com schrijft en spreekt hij regelmatig over de rol van leiders en MT’s in een transformatie.

 

 


 

Presentatie tijdens het jaarcongres:

Het Agile Management Team, de cruciale factor of een Agile transformatie slaagt of niet.

 

Beschrijving:

Er wordt heel veel geschreven over Agile leiderschap. Er is echter weinig beschikbaar over Agile Management Teams…… Zij zijn de cruciale factor voor een succesvolle Agile transformatie. De Agile paradoxen komen bij hen samen en tegelijkertijd wordt van MT leden gevraagd Angelsaksisch naar boven praten en Rijnlands naar beneden. Wat verandert er concreet voor het MT als er wordt overgestapt op agile werken? En wat betekent dat precies voor alle reeds ingeplande overleggen?

In deze interactieve sessie geef ik je inzicht wat een Agile Management Team eigenlijk is en hoe hun werk verandert. Hierbij verbind ik nieuwe theorie aan een praktijkcase bij NS stations Services. Je gaat weg met concrete tools om een MT in beweging te krijgen en te houden. Waar moet een MT mee stoppen en waar mee beginnen? En hoe beloon je nieuw gedrag?

 

 

RSS
LinkedIn
Share