Dick Croes

Dick Croes is an Agile Management Consultant and an expert in bringing business and IT together in a sustainable way to improve the results of change initiatives.

He has a strong background in project and program management and is affiliated with the Agile consortium as an Examiner for both the Practitioner and the Master exam.

Together with Laurens Bonnema he wrote a book about Agile Project Management.

 

 


 

Presentatie tijdens het jaarcongres:

Inspirerend projectmanagement met Agile.

 

Beschrijving:

Agile projectmanagement bestaat niet. Of toch? Wij komen het wild steeds vaker tegen. Is dit  werkverschaffing voor gewezen projectmanagers of is er ook in een Agile omgeving ruimte voor projecten? Wij denken dat laatste en in deze presentatie leggen we uit waarom.

In de sessie maken we duidelijk wanneer een projectmatige aanpak in een Agile omgeving toegevoegde waarde heeft. Daarbij gaan we in op de opzet van een project en hoe dit vervolgens op  een Agile wijze uitgevoerd kan worden.

U wandelt naar buiten met een complete bootcamp aanpak voor het opstarten van een Agile project. Altijd handig in de Agile toolkit van een ervaren Agile Practitioner. Je weet maar nooit wanneer je ineens een Agile project gaat doen…

 

Klik hier voor het programma-overzicht.

RSS
LinkedIn
Share