Claudine Koers

Claudine is devotee, groupie, addict van Serious Gaming. Als consultant is ze al jarenlang actief nationaal en internationaal op het gebied van (Scaled) Agile, DevOps, Scrum, ITSM en GRC, schrijft artikelen, geeft les en lezingen. Claudine is nu al meer dan een jaar met toewijding het enthousiasme voor simulaties wereldwijd aan het delen voor GamingWorks.

“Motivatie en enthousiasme bij medewerkers drijft mij om mijn best te doen. Mijn focus ligt op het verbeteren van de samenwerking tussen mensen, geïnspireerd door Lean, DevOps, Agile, ITSM. Ik zie dat een betere samenwerking leidt tot nog betere prestaties van de organisatie. Mijn dag is geslaagd als ik anderen heb geholpen om plezier te hebben in hun werk en hen heb geleerd het lef te hebben om te experimenteren tot de grenzen van hun kunnen.”

 

 


 

Workshop tijdens het jaarcongres:

‘Xperience en Xperiment A SAFe Journey: – hoe strategie te vertalen naar waarde creërende uitvoering – Serious Gaming’

 

Beschrijving:

Veel organisaties maken gebruik van SAFe®. Maar helaas mislukken veel programma’s, zelfs voordat ze het niveau van het creëren van bedrijfswaarde hebben bereikt. In de simulatie Fly4You leer je de essentie van SAFe® en ervaar je de cruciale tips en trucs om mislukkingen in je eigen programma’s te voorkomen.

In deze workshop spelen we een fragment (de PI Planning) deze simulatie en komen de volgende zaken aan de orde:
* Hoe zet je strategie om in een gedeeld en realistisch “uitvoeringsplan”?
* Hoe synchroniseer het werk tussen meerdere ontwikkelteams?
* Hoe werkt een PI Planning en welke stakeholders spelen welke rol?
Deze simulatie wordt ondersteund door Scaled Agile SAFe®

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de workshop

 

 

RSS
LinkedIn
Share