Anouk Maat

Anouk is een enthousiaste en creatieve Agile coach die ervaring heeft met Agile, DevOps en SAFe binnen zowel overheidsorganisaties, scale-up’s als grote corporate ondernemingen. Vanuit haar rol bij transformaties is Anouk het gewend om nauw samen te werken met Business Owners, Product Owners en faciliterende rollen, hun belangen te begrijpen en hen te helpen met nieuwe manieren van werken. Houding en gedrag zijn hier belangrijke aspecten in.

Ze intervenieert op een geheel authentieke wijze waarbij zij het interessant vindt om vraagtekens te plaatsen bij de status quo en vanuit dit perspectief in co-creatie tot passende oplossingen te komen. Het gebruik van simulaties is een van de krachtige instrumenten die ze hierbij inzet. Om organisaties en mensen te laten ervaren wat het betekent om oude structuren los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe.

 

 

 


 

Workshop tijdens het jaarcongres:

‘Xperience en Xperiment A SAFe Journey: – hoe strategie te vertalen naar waarde creërende uitvoering – Serious Gaming’

 

Beschrijving:

Veel organisaties maken gebruik van SAFe®. Maar helaas mislukken veel programma’s, zelfs voordat ze het niveau van het creëren van bedrijfswaarde hebben bereikt. In de simulatie Fly4You leer je de essentie van SAFe® en ervaar je de cruciale tips en trucs om mislukkingen in je eigen programma’s te voorkomen.

In deze workshop spelen we een fragment (de PI Planning) deze simulatie en komen de volgende zaken aan de orde:
* Hoe zet je strategie om in een gedeeld en realistisch “uitvoeringsplan”?
* Hoe synchroniseer het werk tussen meerdere ontwikkelteams?
* Hoe werkt een PI Planning en welke stakeholders spelen welke rol?
Deze simulatie wordt ondersteund door Scaled Agile SAFe®

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de workshop

 

 

RSS
LinkedIn
Share